Biro oprema je firma na koju možete da se oslonite, mi ćemo zadovoljiti i najrigoroznije zahteve vašeg poslovanja, razumevajući specifičnosti vaših potreba i pružajući vam podršku u svakom trenutku.

Zamenjujemo oštećene delove kao što su valjci sa mastilom i glave za glavu i popravljamo elektronske delove kao što su ploče i konektori.

Popravljamo praktično sve vrste mašina dostupnih na tržištu, štampače vrhunskog ranga, štampače za odeljenja, lične štampače, višenamenske štampače...

Popravljamo crno-bele laserske štampače, laserske štampače u boji, ink-jet štampače, matrične štampače, štampače sa čvrstim mastilom.

Popravke uključuju zamenu oštećenih delova, kao što su valjci, nasloni za glavu, dodavači, ležišta, itd. Takođe popravljamo oštećene elektronske delove kao što su ploče i konektori.

Kao dodatna usluga podrške uključena je i prodaja potrošnog materijala kao i rezervnih delova ili kompleta. To uključuje čak i potrošni materijal koji je možda teško naći zahvaljujući našim ugovorima sa glavnim nacionalnim i međunarodnim dobavljačima i proizvođačima.

Popunite formu ONLINE PRIJAVA KVARA, a naši obučeni serviseri će vam odgovoriti i probati da reše problem u što kraćem mogućem roku.

Vaša poruka je uspešno poslata.
Greška! Došlo je do greske pri slanju poruke.